Tuesday, April 01, 2008

" Cel mai bine ar fi sa ma transform intr-o tableta de ciocolata, aici, pe loc, ar trece mai repede timpul si in staniol m-as nelinisti mai putin. "

Mmm, si spune-mi tu, nu ti-ai dorit niciodata sa fii o tableta de ciocolata?
Sa te ascunzi in frigider si sa te lase toti uitata acolo. Sa bucuri un copil atunci cand apari, sa poti sa te imparti si sa fii alaturi de cati oameni dragi vrei. Sa dispari si apoi sa apari iar cand cineva are nevoie de tine. Sa iti aleaga altcineva destinul, sa nu depinda nimic de tine.
Ce simplu ar fi sa fim doar niste tablete de ciocolata in staniol.

1 comment:

p0wer said...

Mie unu nu mi'ar conveni. De ce sa fim manipulati? De ce sa fim muscati si mestecati? Si in plus alegi sa fii o tableta de ciocolata, dar esti doar una.. sa zicem intreaga ciocolata si apoi uita toti de tine.. Vor cumpara alta ciocolata si gata. Mu poti fi in toate ciocolatile dupa piata.. pt ca ai ales sa fii acea tableta, iar dak ai fi.. probabil ar fi ceva foarte comun. De ce sa nu fii ceva original? Sa fii un cires cu mere.. In plus dak esti ciocolata, unii se bucura te mananca, altii te scapa pe jos si esti nevoita sa fii calcata in picioare, cu altii esti cu ei pana cand mor.. pt ca sunt diabetici si stii ca din cauza ta au murit atatia, pt ca erau dependenti de tine.. Mai bine as manca ciocolata de la tine din mana sau din gura.. decat sa stiu ca tu esti intreaga ciocolata iar dupa ce te pap nu mai esti. Sau poate te tin in pfigider si uit de tine.. Sau as putea sa te rad pe inghetata.. vezi cat te'as chinui.. e bine sa fii dulce, dar nu ca ciocolata, ci ca iubita mea! :x